Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
GOOD DESIGN díjat kapott a Palazzoli TAIS CUBE

A „GOOD DESIGN” a világ egyik legnagyobb presztízsű és legrégebbi díja, melyet évente ad át a The Chicago Athenaeum: Építészeti és Tervezési Múzeum az European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies együttműködésével.

 

Design, innováció, fenntarthatóság, kreativitás, felelős hozzáállás a tervezéshez, anyagokhoz, technológiához, grafikai munkákhoz, csomagoláshoz és univerzális kivitel: ezeket a tulajdonságokat vizsgálja és értékeli a Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design a világ 40 országából érkező több, mint 700 pályaművet minden évben. 

 

A Palazzoli TAIS Cube elosztószekrények speciális anyagból készülnek, melynek köszönhetően rendkívül magas hőmérsékletet is kibírnak alakváltozás nélkül. Az ütésálló, tűzálló, vízálló, IP66-os védettségű termékcsalád 7 különböző méretben kapható. A termék innovatív felépítése olyan tulajdonságokat biztosít, mellyel kiemelkedik a piacon kapható hasonló termékek közül. Emellett a Tais sorozat rendkívül környezetbarát: gyártásukhoz a Palazzoli cég kizárólag napenergiát használ.

A Palazzoli TAIS CUBE szekrények és tartozékai megtalálhatók webáruházunkban!  


The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design honlapja
Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS