Ahogyan bármely honlap, úgy a mi oldalunk is sütiket használ a működéshez. Szolgáltatásaink igénybevételével ön beleegyezik a sütik használatába!
Elfogadom
Ultima - a minőséget képviseljük
LETÖLTÉSEK  |  
BELÉPÉS
Elfelejtett jelszó?
  |  REGISZTRÁCIÓ
Hírek, Cikkek, InformációkIratkozzon fel RSS hírcsatornánkra, hogy a lehető leggyorsabban értesüljön a legfrissebb hírekről, információkról, aktuális újdonságainkról. A feliratkozáshoz kattintson a jobb felső sarokban lévő narancssárga ikonra!
AGRO EMC árnyékolt tömszelencék
A szabadalmaztatott rendszerű AGRO EMC árnyékolt tömszelencék biztosítják, hogy a berendezések külső zavaroktól mentesen, biztonságosan tudjanak üzemelni. Felhasználási területük rendkívül széles, fontos szerepük van a számítógépeknél, a bankokban, kórházakban, gépészetben, közlekedésben, a honvédségnél, illetve bárhol, ahol biztonságos adatátvitelre van szükség.

A kör keresztmetszetű, árnyékolt adatátviteli kábelek árnyékolt rögzítésére a legalkalmasabbak az EMC (Electro Magnetic Compatibility) tömszelencék, melyek az árnyékolás homogenitásának megtartása mellett megoldást kínálnak a tömítés, húzásmentesítés és a rögzítés feladatokra is.

A szabadalmaztatott rendszerű AGRO EMC tömszelencék kiváló minőségű nikkelezett sárgarézből, speciális fém gallérral és gumi tömítéssel készülnek, többféle méretben, mind metrikus, mind pedig PG kivitelben.

Vissza

Hírajánló

BiztonságIpari csatlakozókSzerelvény- és elágazó dobozokSzerszámok

Korábbi híreink

2020 2018 2017 2016 2015 2014 Archívum
FőoldalKapcsolatAdatkezelésCopyright
LetöltésekKatalógusok és prospektusokTermékfotók
Képviselt márkák
MERKUR 2KaiserMennekesWeiconRauscher & StoecklinAgroPalazzoliFlexiconStralFTGMarechalRadpolEltakoBlockHeliaHegler WelcoLETÖLTÉS